Sunday, November 06, 2016

Giveaway Pertama by Syera Rosli


Assalamualaikum wbt..
Awak, jom kita sama2 support dan join Giveaway dari blogger Syera Rosli.. Syarat yang diberikan amat mudah sekali..

Klik pada banner untuk join yea.. Tarikh tamat GA adalah pada 15 November 2016

Hadiah :
2x RM15
3xSimcard Onexox beserta topup RM10

Best of luck.. 

10 comments:

  1. Best of luck kak kin :) wow, hdiah dia kemainn

    ReplyDelete
  2. good luck.. yang ni x join lagi..hihihihi jap nk join!!

    ReplyDelete
  3. singgah

    https://belogsjm.blogspot.my/2016/11/giveaway-pertama-by-syera-rosli.html

    ReplyDelete
  4. Thanks Join my giveaway :)
    Bagi yang tak dapat link instagram syera,
    Boleh rujuk post terbaru :)

    https://colourfullgirls02.blogspot.my/2016/11/teruja-dan-bersyukur.html

    Senarai Nama pun syera dah update

    https://colourfullgirls02.blogspot.my/2016/11/senarai-nama-peserta-giveaway-pertama.html

    Thanks again sbb join
    Yg takde instagram or facebook, takpe, syera terima penyertaan korang asalkan korang tak lupa follow blog syera :)
    Good Luck :)

    Sincerly,
    Syera Rosli

    ReplyDelete
  5. goodluck akak ! saya singgah dari segmen yang sama.. follow sini hehe..

    belog saya : nfhuzairi.blogspot.my

    ReplyDelete
  6. di tag

    https://belogsjm.blogspot.my/2016/11/giveaway-by-ceriteraibublogspotcom.html

    ReplyDelete
  7. goodluck :D :D
    singgah lepas memanah.. hehe

    http://jackarcherpunyabelog.blogspot.my/2016/11/giveaway-pertama-by-syera-rosli.html

    ReplyDelete

❧ ✿ Terima kasih atas kesudian awak untuk tinggalkan nota di sini..✿ ❧