About Me

starlavenderluna.blogspot.my



starlavenderluna.blogspot.my

    Nama diberi Wan Nur Ashikin Binti Razali tapi lebih dikenali sebagai Shikin Razali
    Lahir pada tahun 1982 di Kuala Terengganu
    Anak sulung daripada 5 beradik
    Berkhidmat sebagai Pembantu Pustakawan (Perpustakaan Negara Malaysia  Kolej Komuniti Kuala Terengganu  Jabatan Bomba Dan Penyelamat Malaysia)
 Married to Shahril Azmezaa which is stay at Salak Tinggi, Sepang
 Mempunyai 3 orang anak saudara

starlavenderluna.blogspot.my

    Peminat tegar pada kentang tapi bukan frozen food.. Okey, suka jugak frozen fries tapi saya cuma difrost dan masak dalam mikrowave tanpa menggoreng semula.. Kalu jenis buah, saya suka buat potato salad atau mash potato... Yang lain-lain adalah standard masakan Malaysia
    Seorang yang berdikari, pemalu tapi bila dah kenal lama saya akan jadi peramah (hehehe)
    Peminat tegar kucing... Setakat nie kalu ikutkan saya dah bela sebanyak 23 ekor kucing tapi yang masih hidup adalah 5 ekor.. Gelaran mereka adalah ‘askar wataniah’ sebab suka jaga keamanan sekeliling rumah...
    Peminat tegar siri kartun dan anime
    Peminat tegar genre seram, komedi dan romantik islamik
    Saya jugak buat part-time bisnes, memberi perkhidmatan urut terapi buang angin bagi wanita muslimah.. Caj saya murah aje sebab saya hanya buat part-time saja dan bukannya sepenuh masa, untuk mengisi masa terluang... Nie adalah banner  iklan saya

http://starlavenderluna.blogspot.my



Jika ada urusan, sila berhubung dengan saya :-
Emel : starlavender.luna@gmail.com




NILAI PERIBADI SAYA ( Mengikut kajian Dato' Dr. Fadzillah Kamsah) 

*Suka Berlawak
*Mudah Tertawan padanya
*Sopan santun dan mengambil berat terhadap orang lain
*Berani dan tidak tahu takut
*Orangnya agak tegas  bersikap kepimpinan
*Pandai memujuk orang lain
*Terlalu pemurah & bersikap ego
*Nilai harga diri yang sangat tinggi
*Dahagakan pujian
*Semangat juang yang luar biasa
*Cepat marah & Mudah mengamuk
*Mudah marah apabila cakapnya dilawan
*Sangat cemburu
*Daya pemerhatian yang tajam & teliti
*Cepat berfikir
*Fikiran yang berdikari
*Suka memimpin dan dipimpin
*Sifat suka berangan
*Berbakat dalam seni lukis, hiburan dan silat
*sangat sensitif tapi tidak mahu merajuk
*Cepat sembuh apabila ditimpa penyakit
*Belajar untuk bertenang
*Sikap kelam kabut
*Romantik, pengasih dan penyayang
*Suka mencari kawan


(Entah mana satu yang betul ; AWAK SEMUA YANG MENENTUKAN NILAI PERIBADI SAYA) 


*Nota : Tapi ada jugak diantaranya betul apa yang dikaji tue... macam sikap kelam kabut...huhuhu memang tak boleh nak elak bila 'tang' kelam kabut nie, huru hara hidup dibuatnya.... Apapun the life must go on and always be happy also always remember that Allah is always by our side... 



Daisypath Happy Birthday tickers


starlavenderluna.blogspot.my

5 comments:

  1. kakak rupanya.. :) nice to know you. May this ukhuwah remain ever lasting. :)

    ReplyDelete
  2. Chicken_floss : a'aa, dah tua dah... hihi =)

    ReplyDelete
  3. Sis pun mesti suka membaca macam Kak Sha, hehe

    ReplyDelete
  4. yes , i love read your blogs sis

    ReplyDelete
  5. salam perkenalan shikin.. :)
    kita sebaya yaa..hihii

    ReplyDelete

❧ ✿ Terima kasih atas kesudian awak untuk tinggalkan nota di sini..✿ ❧