✿Sahabatku✿

Follow

Friday, August 11, 2017

Terpengaruh jugak akhirnya dengan Chilindo.com

Related image

Assalamualaikum wbt...
Baru-baru saya ada terbaca cerita dalam blog Nieyla Nadia dan Lea Azleeya mengenai Chilindo nie.. Mula-mula tue saya takdelah tergerak hati nak membuka laman web Chilindo.com tapi bila tengok iklan kat fesbuk, rasa macam nak tengok aje apa yang best dalam laman web nie...

Hahahaha.. Rupa-rupanya memang betul la Chilindo nie berhantu...

Akhirnya, Puan Wan Nur Ashikin Razali telah terjebak dengan Chilindo dan inilah hasilnya...

http://starlavenderluna.blogspot.my

Nak tau apa barang-barangnya..? Tunggu entri seterusnya... Saya pun tengah excited jugak nie... hihihi

Share:

4 comments:

  1. amboi..besar kotak tu...
    apa la agaknya tu yaaa...

    ReplyDelete
  2. Ada jugak bid kat chilindo. Tapi x sampai2 lagi barangnya.huuu

    ReplyDelete
  3. Alaaa kak Shikin.Bikin suspen ni, haha.

    ReplyDelete
  4. Ala ape dalam kotak besar tu. Selalu nampak blogger update pasal chilindo. Nak cuba tak berani. Dengarnya berhantu hihi

    ReplyDelete

❧ ✿ Terima kasih atas kesudian awak untuk tinggalkan nota di sini..✿ ❧